Menu

Konseptutvikling

Mac&Mocca tilbyr konsept- og idéutvikling på alle nivåer

Trenger du noen å kaste ball med? Noen som kan ta ideene dine et steg videre? Kanskje har du en idé til et prosjekt, men skulle gjerne hatt innspill til hvordan du skal gå frem for å nå de du vil? Mac&Mocca hjelper deg med å utvikle din idé enten du er helt i startfasen eller har kommet langt på vei…

Important part

Stanger du i veggen og kunne trenge noen nye perspektiver?

Du har kommet et stykke på vei, forretningsplanen er klar og du har kanskje også holdt på en stund. Men du stanger litt i veggen og trenger litt kreativt påfyll, noen å spille ball med, noen som kan se på konseptet ditt med nye øyne.

Mac&Mocca bidrar gjerne med å få deg opp av myra. To kreative hoder med masse nye ideer er kanskje det som skal til for at bedriften din skal gå fortere fremover. Vi kan gi deg rådene og oppskriften til å gjøre det selv, eller vi kan gjøre det for deg.

 

 

klokkeverk

Har du en idé, men trenger hjelp til å få den til å spire?

Har du en idé om noe du har lyst til å drive med, men vet ikke helt i hvilken ende du skal begynne, hvordan du skal finne din nisje, hvem du skal ta kontakt med eller hvordan du skal markedsføre deg?

Vi hjelper deg å gjøre drømmene dine til en håndfast forretningsidé som kan blomstre før du vet ordet av det. Vi vet litt om alle aspekter ved det å starte opp. Utforme ideen, lage forretningsplan, et fornuftig budsjett, hvilken selskapsform, markedføringsplan osv.

Vi kan også utvikle den grafiske firmaprofilen din med logo, visittkort og en enkel nettside slik at du kommer fort i gang.

 

 

Teamwork

Trenger du en helt ny idé?

Mac&Mocca utvikler helt nye konsepter og forretningsideer. Vi har en egen konseptbank med gode ideer som trenger nye eiere. Har du lyst til å starte for deg selv og har motivasjonen, drivkraften, viljen og kanskje også kapital, men mangler selve ideen? Ta kontakt – kanskje vi finner “den rette” for deg…